Снежната кралица, Снежанка и Аладин разказват зимни приказки в Музикалния театър

Зимни приказки

Снимка: Музикален театър "Стефан Македонски"

 
Приказни герои ще посрещат децата в столичния Музикален театър от 29 ноември до 8 декември. Снежанка, Малката кибритопродавачка, Аладин, ще срещнат децата и ги повеждат на приказно пътешествие. Страхотните гримьори на театъра ще украсят лицата им със закачливи рисунки. А невероятните костюми и перуки ще завършат преобразяването на малчуганите. Като комплимент от театъра ще бъде и по една гигантска меденка за всяко дете.
 
Това всичкото всъщност е цикълът "Зимни приказки", който започва от 29 ноември в театъра. Вълшебствата за малките ще започват 30 минути преди самия спектакъл. 
 
В специалния Коледно- новогодишен детски блок са включени любимите на малчуганите спектакли на "Стефан Македонски" като "Аладин", "Котаракът Шарл", "Да целунеш принцеса", "Снежанка и седемте джуджета", "Малката кибритопродавачка" и най-новото заглавие- мюзикъла за малки и големи "Четиримата близнаци". 
 
А началото на "Зимните приказки" ще бъде на 29 и 30 ноември с премиерата на балетното бижу "Снежната кралица" на балет "Арабеск". 
Спектакълът на хореографката  Аделина Гаврилова разказва за детската чистота и обич на Кай и Герда, които се изправят срещу красивата , но ледено студена и неспособна на обич Кралица.  
   

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right