Новините в София: Най-важното за деня 4 октомври, 2020 г.

София

Снимка: Столица.bg Зорница Митин

Столица.bg ви представя вечерния информационен бюлетин, с акцентите от София днес, 4 октомври 2020 г.

Изграждането на „Един човек“ в София променя движението

Налага се промяна в организацията на движение във връзка с подготовката и изграждане на инсталация „Един човек“ в София, съобщават от пресцентъра на Столична община.

Сребро за отбора на „София – евростолица на спорта“ в „По стъпките на Алеко“

Отборът на „София – европейска столица на спорта“ взе среброто в единственото по рода си отборно планинско състезание, което е със социална кауза и се базира на реална история с името „По стъпките на Алеко”.

Нападение с нож във влака София-Бургас

През нощта в бързия влак  София-Бургас край гара Костенец е бил намушкан с нож мъж, съобщава БТВ. Раненият е откаран от линейка в столичната болница „Св. Анна“.

Протече третият лъч на метрото

Вече има течове в някои от новите метростанции в столицата и предпазните прегради не функционират, съобщават зрители на Нова. Редно е вратите на мотрисата и на преградата да са в синхрон. От „Метрополитен“ казват, че до края на седмицата ще отстранят проблемите

Тапа в „Люлин“ заради верижна катастрофа

Образувала се е тапа в „Люлин“ заради тежка верижна катастрофа. Мястото на инцидента е Люлин" 2 на булевард "Панчо Владигеров", на входа на Практикер. Според очевидци, четири са колите, участници в инцидента. Не е ясно чия е вината. Задръстването е голямо.

Нови мощни камери ще дебнат за нарушители в София

От следващата седмица ще бъдат поставени нови камери на пътя в София, както и в Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Ловеч, съобщава НОВА. Те са преносими и ще бъдат поставяни на различни места всеки ден. Освен с каква скорост точно се движи всяка кола, новите камери ще могат да засичат и неправилното изпреварване. Те могат да работят еднакво добре както през деня, така и през нощта.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Времето и предстоящите събития в София на 2 май 2024 г....

Времето на 2 май 2024 г. Предимно облачно ще е времето в София днес. Сутринта термометрите ще показват около 10-11 град...

Прочети още keyboard_arrow_right