73 издание на Купа "Странджа" в зала "София"

73 издание на Купа "Странджа" в зала "София"

Снимка: Фейсбук

Боксьори от 36 страни ще присъстват на турнира

В зала „София“ в Борисовата градина ще се проведе 73 издание на Купа „Странджа“. Най-старият международен турнир по бокс в Европа ще се състои от 20 до 27 февруари т.г.

Интересът е рекорден- над 450 боксьора от 36 страни са заявили към момента желанието си да участват, съобщават от федерацията. Предстои Купа „Странджа“ да бъде записана в историята, като първия турнир от Златните боксови серии към Диамантената лига на ИБА.

Това ще бъде първия по рода си такъв турнир за България, в който ще вземат участие боксьори в новите 13 мъжки и 12 женски категории. Всички сто медалисти ще отнесат вкъщи и значителен награден фонд.

Най-новият формат ще селектира най-добрите боксьори-мъже и жени, през годината чрез три нива турнири-златен, сребърен и бронзов. Финалите на международния формат ще се излъчват по целия свят.

Домакините от БФ Бокс обещават два уникални дни със спиращи дъха финални срещи, светлинно шоу и много адреналин. В българския отбор ще вземат участие някои от най-големите имена на бокса у нас, начело с Даниел Асенов, Станимира Петрова, Радослав Панталеев, Кристиян Николов, Светлана Каменова, както и млади надежди-Радослав Росенов, Уилиам Чолов и Ясен Радев.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right