Клубът "Левски-Триадица", организира коледно тържество в София

Клубът "Левски-Триадица", организира коледно тържество в София

Снимка: levski-triaditza

„Левски-Триадица“, спасява клуба по художествена гимнастика, като за целта организира коледно тържество в столицата. Събитието ще се състои на 22 декември от 18.30 часа в зала „София“.

На мястото ще се проведе и благотворителен базар на който всички присъстващи граждани могат да закупят от личните спортни вещи на олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика, съобщи Радио София.

Там ще има вещи на Боряна Калейн и шампионките Лаура Траатс и Мадлен Радуканова, а също и на другите златни момичета от клуба.

Всички събрани средства ще бъдат използвани за подобряването на условията за тренировки в залата на „Левски-Триадица“. В момента залата се ползва от 200 гимнастички.

Тя е построена през 1983 година и е подарък от държавата на Нешка Робева, като старши треньор на националния отбор за световните титли, които спечелиха момичетата. Клубът от над 8 години има изготвен и одобрен от Министерството на младежта и спорта проект.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението......

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от уп...

Прочети още keyboard_arrow_right