Билетите за 23-рия София Филм Фест вече са в продажба

Георги Марков

Снимка: София Филм Фест

Билетите за 23-тото издание на София Филм Фест, днес бяха пуснати в продажба , като може да  бъдат закупени на касите на фестивалните кина, онлайн или в търговската мрежа. Предварителните продажби стартираха в Билетен център НДК, Дом на киното, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia, Кино Арена Делукс Bulgaria Mall.

Зрителите ще могат да купят билет и преди началото на първите прожекции в Кино „Люмиер”, кино „Одеон”, Френския институт – кино „Славейков” и Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”. В кино „Влайкова“ и ОКИ Дом на културата „Искър” билети ще се продават само на място и преди началото на първите прожекции.

Основната цена на билета за кино е 9 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение.  Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 10 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери)  и СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съответните категории зрители. Днес стартират фестивалните прожекции в Дома на киното.

Начолото ще даде премиерата на филма за писателя Георги Марков „Чувство за непоносимост“ на режисьорката Боя Харизанова.  Прожекцията, с начален час 18:30, и се посвещава на 90-годишнината от рождението на автора.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right