Добромир Банев влиза в „Търси се…“ (ВИДЕО)

Поетът Добромир Банев

Снимка: Стефани Евгениева

Писателят радва читателите с втори тираж на „Любов до синьо“

Тази неделя, навръх Великден, писателят Добромир Банев е специален гост в телевизионното предаване „Търси се…“, научи Столица.bg. В предаването той ще разкаже своята лична история. Завършилият право творец ще разкрие, кога е завладян от поезията, участието му в конкурси и първите авторски стихове.

Само два месеца след премиерата на най-новата книга на Добромир Банев „Любов до синьо“ на издателство „Персей“, за радост на читателите книгата вече е с втори тираж. Многобройните срещи на автора с публиката в София и цялата страна протичат в неподправена сърдечна атмосфера, а препълнените зали доказват, че младите хора не просто обичат да четат, но са влюбени в съвременната българска поезия.

Литературното турне на Добромир Банев продължава. След Хасково, Кърджали, Сопот и Пирдоп, на 11 май той е специален гост в родния Ловеч, когато се отбелязва празникът на града. На 17 май той се среща с почитатели в Благоевград. На 31 май пък авторът, заедно с актрисата Ина Попова, ще представят „Любов до синьо“ и в Скопие.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Под купола на Ларгото в София ще гледаме спектакъла "Италия танцу......

Националният хореографски център Aterballetto ще представи второто издание на спектакъла "Италия танцува" в София на 27 ...

Прочети още keyboard_arrow_right