Галасъбития очакват столичани на "Синелибри 2021"

Синелибри

Синелибри

Още на 8 октомври в кино „Люмиер“, в рамките на галавечер на Италия, ще се състои премиерна прожекция

Десетки празнични събития готвят организаторите на Международния кинолитературен фестивал Синелибри, който тази година ще се проведе за седми пореден път. Програмата предвижда тържествени галавечери на културите на Франция, Испания, Португалия, САЩ, Италия, Дания, Финландия, Унгария, Германия, Ирландия, подкрепени от съответните културни институти и посолства.
Още на 8 октомври в кино „Люмиер“, в рамките на галавечер на Италия, ще се състои премиерна прожекция на брилянтната комедия "Книжарница в Париж", режисирана от Серджо Кастелито („Не мърдай“, „Фортуната“). Сценарият е дело на великолепната италианска писателка Маргарет Мацантини, а в главната роля блести носителката на „Сезар“ Беренис Бежо. Изтънченият романс „Сну: Любовната история, която промени Португалия“ разказва историята на двама души, които променят облика на португалската демокрация след четири десетилетия диктатура. Премиерата на филма ще се състои на 14 октомври.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right