Над 2000 души гледаха „Извънредно специално“ в София

Над 2000 души гледаха „Извънредно специално“ в София

Снимка: Столица.bg

Спектакълът се игра на сцената в зала 1 на НДК

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова показаха един модерен и актуален прочит на ситуацията, в която сме всички от две години. Музика, танци, блясък и неподражаемото чувство за хумор на Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова превърнаха „Извънредно специално“ в истински спектакъл на сцената в зала 1 на НДК в събота вечерта. Над 2000 души гледаха събитието, което излезе извън рамките на определението за представление, съобщиха от НДК.

Трите актриси показаха на публиката един модерен и актуален прочит на ситуацията, в която сме всички от две години, обединявайки истинските истории от станалите знакови за тях стендъп комедии „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“. Истории, които ни докарват до истеричен смях или пък ни разплакват и ни карат да се замислим. Истории, в които и ние сме участвали и които преобръщат ъгъла, през който гледаме на себе си.

Зрителите успяха да надникнат и зад завесата на предстоящото ново представление на Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова, чиято премиера предстои през 2022 г.

Всичко това беше в синхрон с музиката, изпълнявана от Vera Russo, която е певица, DJ и едно от най-актуалните имена в клубния живот в момента.

Така, с истински бар, шампанско, диско топки, диджейски пулт и съчетание, за което могат да завидят професионалните гимнастички, трите актриси сложиха черешката на тортата за годината след изключително успешните летни турнета на „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“. А през новата предстоят още изненади от тях.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Под купола на Ларгото в София ще гледаме спектакъла "Италия танцу......

Националният хореографски център Aterballetto ще представи второто издание на спектакъла "Италия танцува" в София на 27 ...

Прочети още keyboard_arrow_right