Киномания в София обявява награда „Киноман на годината”

Киномания в София обявява награда „Киноман на годината”

Столица.bg

Наградата е създадена в памет на кинокритика Георги Ангелов

Киномания отново обявява превърналата се вече в традиция награда „Киноман на годината”, създадена в  памет на кинокритика Георги Ангелов, който е и неофициалният кръстник на фестивала, съобщиха от НДК.

Всеки зрител на киносъбитието може да кандидатства за наградата, като единственото условие е да гледа колкото се може повече филми от програмата и да пази билетите си от прожекциите. Това важи за всички филми от селекцията, независимо от киното или от града, където има прожекции (София, Варна, Пловдив).

Зрителят с най-голям брой билети ще получи Наградата „Георги Ангелов“ за Киноман на годината – безплатен достъп до всички филми от програмата на фестивала през следващата година. Всеки, който иска да участва може да изпраща заявката си на e-mail адрес: ndkevent@gmail.com, както и на лично съобщение на Фейсбук-страницата на Киномания. В заявката е нужно да бъдат упоменати точната бройка закупени билети. Този от зрителите, който е гледал най-много филми от Киномания и успее да го докаже със запазените билети, ще бъде обявен за Киноман на годината! Предишният победител Свилена Славев представи 42 билета от гледани филми и прие наградата, заедно с детето си, като изрази надежда да предаде и на него огромната си любов към киното и любимия си фестивал – Киномания.

Проектът Киномания е реализиран с подкрепата на Министерството на културата. Киномания е част от Календара на културните събития за 2021 г. на Столична община.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Стефания Колева и Деян Ангелов с вулкан от комични ситуации пред ......

Обичаните актьори Стефания Колева и Деян Ангелов се впускат във взривоопасно приключение от комични ситуации в новия сте...

Прочети още keyboard_arrow_right