Тема: тринога камера

comment 0
visibility 4943
Тринога камера

Триноги камери дебнат на Сливница и в Дружба

Триноги камери за следене на скоростта на автомобилите са поставени в различни точки на София. В социалната мрежа съобщават, че апаратура и екип на КАТ има на "Христо Ботев" и "Сливница" в посока Люлин. За превишение на скороста има тринога и на бензиностанцията на "Лукойл" преди разклона за летището по ул. "Асен йорданов". След ремонта шофьорите там си позволяват превишение на скоростта. Триногата камера автоматично засича по 6 автомобила едновременно и дава пълна информация за скорост, регистрационен номер, ГО и др. Изборът на локация в София ставал планово - на места с конентрация на нарушения и ПТП-та, както и по сигнали на граждани. От 28 триноги камери, за всяка област по една, в столицата има три.

comment 0
visibility 520
Тринога камера на Околовръстното при Арена в посока Ринг мол

Полицаи дебнат в Бояна, тринога камера има на Околовръстното

Полицаи от Пътна полиция са се позиционирали преди Фантастико на Бояна в София, съобщават наблюдателни шофьори в социалната мрежа. Тринога камера пък е поставена около "Арена" на Околовръстното в посока Ринт мол, предупреждават. От 28 триноги в България три са в столицата. Технологията позволява едновременно да бъдат заснети до 6 автомобила. Санкциите за превишена скорост започват от 50 лв. за 10 км над позволената. Служителите на столичната Пътна полиция следят за нарушители за превишена скорост. От утре започва акция "Зима" и активно ще се правят проверки за губи, чистачки и светлини.

comment 0
visibility 563
По Симеоновско с висока скорост и върху знака

Тринога камера дебне за нарушители край Ловния парк

Полицейски екип е поставил тринога камера край Ловния парк в посока центъра. За съобразяване на скоростта предупреждават в социалната мрежа. "Симеоновско шосе" е едно от трасетата в столицата, по които най-често стават леки ПТП, обикновенно заради превишена скорост или неспазване на дистанция. В участъка край Ловния парк редовно се профучават нарушители, които карат със скорост над разрешената. За нарушителите глобата за превишена скорост започва от 50 лв.  В събота вечерта на Симеоновско в посока Околовръстното блондинка равномерно и симетрично се качи върху знак с лъскав джип. За щастие нямаше пострадали, само изплашени.

Реклама
comment 0
visibility 997
Тринога камера на Цариградско шосе

Тринога камера по "Ломско шосе" лови нарушителите

Екип на Пътна полиция разположи тринога камера на столичния "Ломско шосе" в "Надежда", съобщиха в социалната мрежа бдителни шофьори. Апаратурата е закотвена до бензиностанция на ОМВ в посока "Обеля". Ломско шосе и "Надежда" често пъти се превръщат в писта за джигите. За съжаление има доста шофьори, които превишават скоростта и то през деня. Булевардът е един от най-натоварените в столицата. Именно затова триногата камера е разположена по "Ломско шосе". Млади и опитни водачи пък много често влизат с голяма скорост в кръговото при метрото в "Надежда", предупреждават от катаджии.

comment 0
visibility 3560
Тринога камера на Цариградско шосе

Тринога камера на Цариградско шосе следи скоростта

С тринога камера ще дисциплинират шофьорите по централни столични булеварди. Такава вече е разпъната на бул.Цариградско шосе 159 в посока център, съобщиха наблюдателни шофьори в социалната мрежа. В тази част на възловия софийски булевард редовно има превишение на ограничението от 80 км. От Пътна полиция вече са поставили камерата и със сигурност ще има поне десетима шофьори, които днес ще "изгорят" с фиш.  Според столичани триноги камери редовно трябва да има на Цариградско шосе, в посока център, още от ранна утрин. Само така градът може да се спаси от безумния трафик и от автомобили с регистрация различна от софийска.

comment 0
visibility 587
НДК Тунела

Тринога камера дебне за нарушители в тунела на НДК

Тринога камера следи за нарушители на ограничението за скорост в тунела на НДК. В близост до нея има и екип на Пътна полиция , съобщи гражданин в социалната мрежа. В тази отсечка шофьорите редовно влизат с превишена скорост, не спазвайки правилата за движение. Тринога е поставена и на бул. „Президент Линкълн“ в Овча Купел и на бул. България и ул. Нишава. От КАТ препоръчват на шофьорите де се движат внимателно и с допустимата скорост, за да няма инциденти.

comment 0
visibility 1885
Тринога камера и полицаи

Тринога камера дебне нарушители на бул. ''България''

Тринога камера следи за нарушители на ограничението за скорост на бул. България в посока Бояна. На място има и екип на Пътна полиция, съобщи гражданин в социалната мрежа. В тази отсечка шофьорите редовно карат с превишена скорост, не спазвайки правилата за движение. От КАТ препоръчват на шофьорите де се движат внимателно и с допустимата скорост, за да няма инциденти.

comment 0
visibility 1486
Тринога камера и полицаи

Триноги дебнат нарушители в София (СНИМКИ)

Три триноги камери бяха поставени в столицата тази сутрин, първата камера следи за нарушители на ограничението за скоростта на ул. 202 в посока надлез Надежда. Втората е поставена на бул. Владимир Вазов пред Home Max посока център, трета тринога бе поставена и на бул. Цариградско шосе срещу магазин Метро в посока центъра, съобщават очевидци. В тази тези отсечки шофьорите редовно карат с превишена скорост, не спазвайки правилата за движение. От КАТ препоръчват на шофьорите де се движат внимателно и с допустимата скорост, за да няма инциденти.

comment 0
visibility 1347
Тринога камера и полицаи

Тринога камера на бул. „Сливница“ дебне нарушители

Тринога камера следи за нарушители на ограничението за скорост на бул. „Сливница“ до Зона Б18 в посока център. На мястото има и екип на Пътна полиция, съобщи гражданин в социалната мрежа. Видеотехниката е разположена малко след Кенар. В тази отсечка шофьорите редовно карат с превишена скорост, не спазвайки правилата за движение. От КАТ препоръчват на шофьорите де се движат внимателно и с допустимата скорост, за да няма инциденти.

comment 0
visibility 2140
Моста на Захарна Фабрика

Тринога камера на моста на “Захарна фабрика” дебне нарушители

Тринога камера следи за нарушители на ограничението за скорост на моста на “Захарна фабрика” в посока Люлин. На мястото има и екип на Пътна полиция, съобщи гражданин в социалната мрежа. Видеотехниката е разположена в началото на моста. В тази отсечка шофьорите редовно карат с превишена скорост, не спазвайки правилата за движение. От КАТ препоръчват на шофьорите де се движат внимателно и с допустимата скорост, за да няма инциденти.

comment 0
visibility 1231
Тринога камера и полицаи

Тринога камера на Околовръстното дебне нарушители

Тринога камера следи за нарушители на ограничението за скорост на Околовръстното шосе в посока кв. Овча купел. На мястото има и екип на Пътна полиция, съобщи гражданин в социалната мрежа. Видеотехниката е разположена срещу магазин Аико. В тази отсечка шофьорите редовно карат с превишена скорост, не спазвайки правилата за движение. От КАТ препоръчват на шофьорите де се движат внимателно и с допустимата скорост, за да няма инциденти.

comment 0
visibility 1119
Тринога камера

Тринога камера на бул.Мария Луиза дебне нарушители

Тринога камера следи за нарушители на ограничението за скорост на бул.Мария Луиза в посока жк Надежда. На мястото има и екип на Пътна полиция, съобщи гражданин в социалната мрежа. Видеотехниката  е разположена преди светофара на надлез Надежда. В тази отсечка шофьорите редовно карат с превишена скорост, не спазвайки правилата за движение. Само преди два месеца на същото място лек автомобил с бургаска регистрация излетя от пътното платно с превишена скорост и разби предпазната, метална ограда и катапултира на трамвайните релси. Отново там преди два дни, каруца без малко да причини катастрофа, след като бе дърпана от кола в лявата лента на булеварда. От КАТ препоръчват на шофьорите де се движат внимателно и с допустимата скорост, за да няма инциденти.