Тема: временно

comment 0
visibility 838
До 15:30 часа: "Света Анна" спира приема на пациенти

До 15:30 часа: "Света Анна" временно спира приема на пациенти

Университетска болница „Света Анна“, София, временно преустановява приема на пациенти до 15:30 часа днес, 27 март, съобщиха от лечебното заведение. Това се налага след като там  вчера бяха установени двама пациенти с COVID-19. В болницата се прави пълна дезинфекция.   Създадена е необходимата организация спешните пациенти, които следва да бъдат насочени към Окръжна болница, да се поемат от други лечебни заведения. Органите на МВР съдействат за недопускане влизане и излизане от лечебното заведение.   Веднага след приключване на дезинфекционната дейност лечебното заведение ще се върне към нормалния си режим на работа. Под карантина ще останат клиниката по пулмология и част от клиниката по анестезиология и интензивно лечение.   Вчера положителни проби за COVID-19 бяха отчетени при 54-годишен мъж и 75-годишна жена, които в момента са на командно дишане в КАИЛ на УМБАЛ „Св. Анна“. Установяват се и се вземат проби за новия коронавирус от всички контактни лица, в това число и от медицинския персонал на лечебното заведение.  

comment 0
visibility 803
временно затваряне на касите

"Топлофикация София" затваря касите си временно- ето причината

„Топлофикация София“ ЕАД затваря временно касите си. Причината- актуализиране базата данни на дружеството и технологична оптимизация. Касите ще бъдат затворени от 12.00 часа на 28 февруари 2020 г. до 07.00 часа на 2 март 2020 г. В посочения период няма да се приемат плащания за топлинна енергия и в касите на Easy pay и Fast pay, както и  в платформата на E pay. В периода 29.02.2020 г. - 02.03.2020 г. се спира и начисляването на лихва за всички стари просрочени фактури, съобщават от дружеството.   За улеснение на потребителите дружеството удължава срока за плащане на януарските сметки съответно: за  битови клиенти до 19 март 2020 г. и до 04 март 2020 г. за небитови клиенти. До 4 март 2020 г. включително се удължава и срокът за ползване на търговската отстъпка от 3% по програма „Лоялен клиент“.    

comment 0
visibility 813
промяна

Заради изтичане на газ: Променени временно са маршрутите на автобуси 11, 404 и 213

Автобусите от линии 11, 404 и 213 временно се движат по променен маршрут. А причината е изтичане на газ на ул. „М. Бичев“ между бул. „Данаил Николаев“ и бул. „Евлоги  и Христо Георгиеви“ .Това съобщават от Столична община.    Автобусите, обслужващи линии 11 и 404, се движат  от гара „Подуяне“ по бул. „Данаил Николаев“ и по маршрута си. А автобусите от линия 213 са отклонени  от бул. „Евлоги и и Христо Георгиеви“, „Янко Сакъзов“ през кръговото кръстовище при паметника на Васил Левски, Сточна гара и по маршрута си към Централна гара.      

Реклама
comment 0
visibility 747
Спирка Долни Лозен

Временно преместват спирката на автобуси 5 и 7 в Долни Лозен

Временно се премества спирката с код 1527 „Център Долни Лозен”, на ул. „Съединение”, съобщават от ЦГМ. От 4:30 часа на 24.06.2019 г. до 24:00 часа на 30.06.2019 г., тя ще бъде преместена с 40 метра напред. Тя обслужва автобусни линии 5 и 7. Разписанието на автобусите в района вижте тук

comment 0
visibility 3977
Кино Арена

Кино Арена: Временно затваряме в Младост и Люлин

Временно затвориха две от най-големите кина в столицата "Арена Младост" и "Арена Запад". Причината за спирането на работата им са "правни обстоятелства, които се нуждаят от време за разрешаване". Неприятната за феновете новина бе съобщена от ръководството на компанията. В сайта на веригата кина е обяснено, че най-скоро те ще бъдат отворени отново. Прожекциите на 29 май от 19 часа и на 2 юни от 16 часа отпадат. Всички закупили билети за тези прожекции ще могат да ги използват в Кино Арена Делукс България Мол и Кино Арена The Mall за същите дати но от 20 часа и 17:30 часа. Всички зрители направили своите резервации за прожекции с други дати ще могат да си сменят билетите за излъчванията в другите две кина в столицата. Всички останали кина на територията на столицата и в другите градове ще работят без промяна. Марката Арена е родния пазар от 2003 година. Като имат общо 10 обекта с 81 зали в 6 града. Като най-много се намират в София.

comment 0
visibility 381
Тролей 9

Временно е променен маршрутът на тролейбусите по линия 9

Временно е променен маршрутът на тролейбусна линия 9, заради честванията на Деня на храбростта и Българската армия. Тролеите се движат вместо по ул. „Г. С. Раковски“ по бул. „Васил Левски“. Промяната в маршрута ще остане до края на честванията, съобщват от пресцентъра на Столична община.