Тема: бул. Сливница

comment 0
visibility 438
Задръстване на "Сливница" и "Раковски", удариха се тролей и 6 коли

Задръстване на "Сливница" и "Раковски", удариха се тролей и 6 коли

Задръстване се е получило по столичния бул. Сливница. Причината е удар на тролей и 6 коли. При верижната катастрофа, в близост до Спешна помощ", няма пострадали. Движението на кръстовището е затруднено, съобщи Нова телевизия. Катастрофиралият тролей е по линия 6. Щетите са само материални, на един от автомобилите е смачкана дясната врата.

comment 0
visibility 902
Линейка и автомобил катастрофираха

Линейка и автомобил катастрофираха на Сливница и "Д. Петков" (СНИМКИ)

Линейка и лек автомобил катастрофираха в столицата. Ударът е станал на кръстовището на булц Сливница и ул. "Д. Петков" преди минути, научи Столица.bg. Леко е пострадал шофьорът на леката кола. жената е с болки в главата и гърба и веднага е откарана от екип на Спешна помощ във ВМА. Линейката е бързала за сигнал в Люлин. Пътят е мокър и хлъзгав по булеварда, линейката не е успяла да спре и е блъснала друг автомобол отзад, разказаха пред Столица.bg очевидци на инцидента. От линейката няма пострадали, а на сигнала в Люлин е изпратена друга. 

comment 0
visibility 1927
катастрофа на Сливница

20-годишният шофьор от катастрофата на "Сливница" е бил с алкохол и дрога

Положителни са резултатите за алкохол и наркотици на 20-годишният шофьор, който снощи направи катастрофа на столичният бул. "Сливница". Излезлите днес резултати от двата теста са категорични, че младият мъж, които бе качил в автомобила си още трима е бил неадекватен. Снощи около 21.30 часа той блъсна друг автомобил на "Сливница" при Захарна фабрика. От удара пострада шофьорът на другата кола - 49-годишна жена, която е с травма на главата. Снощи тя бе приета в шокова зала на "Пирогов". Направени са и високоспециализирани изследвания, установено е сътресение на мозъка и е оставена за лечение в болницата, казаха от "Пирогов" пред Столица.bg. Жена е с опасност за живота при тежка катастрофа на бул. Сливница Екип на пожарната снощи ряза ламарините на смачката кола, за да извадят жената. С трамви на главата са и 20-годишният шофьор от другия автомобил, както и аверите в него. Младият мъж е и причината за катастрофата, той е летял по булеварда и е преминал на червен светофар, констатирали са полицаи при огледите снощи. Живеещите в близост до мястото на инцидента искат камери и легнали полицаи, защото там често стават инциденти. "Идва лятото, а тук моторите летят", казват местни жители.

Реклама
comment 0
visibility 3601
Тежка катастрофа на бул. Сливница

Жена е с опасност за живота при тежка катастрофа на бул. Сливница

Жена е с опасност за живота при тежка катастрофа на столичния бул. Сливница. Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в 21.22 часа, съобщ Нова телевизия.  Булевардът в района на Захарна фабрика е затворен за движение и в момента продължават огледите на местопроизшествието. Ударът е между две коли, като все още не са изяснени причините. Най-тежко е пострадала 49-годишна жена, която е управлявала единия автомобил. Минути след подаването на сигнала линейки и пожарна са на местопроизшествието. Огнеборците се е наложило да режат ламарините, за да извадят жената. Тя е в противошокова зала на "Пирогов". В другия автамоболи е имало 4 момчета на около 20 години по предварителна информация. Единият от тях е управлявал колата. Взети са проби за алкохол и наркотици. По непотвърдена информация момчетата са били под влияние на наркотични вещества. След удара двама от тях бягат, а след това се връщата на мястото на катастрофата и са прегледани от лекарските екипи. Всички са с травми в главата и също са откарани в болница. "Не съм видял удара, бях в автобуса и чух на "Орион". Като слязох дойдох тук и помогнах на пожарникарите да извадят жената, изключих акумулатора на колата, защото е на газ", разказа човек, очевидец на трагедията. Друг мъж смята, че автомобилът с пострадалата жена е завивал наляво, а момчетата са летели отгоре.

comment 0
visibility 618
Камион замърсява с боя пътното платно

Замърсиха кръстовище на "Сливница" с боя, нарушителят е установен

Частна фирма ще чисти кръстовището на бул. Сливница и бул. Добринова скала, след като го омаза с боя в събота. На мястото има видонаблюдение и нарушителят бързо  е установен от Столичен инспекторат. Движещият се в посока Обеля, камион е разлял боя на пътното платно. Установено е, че той е собственост на Ангро ООД, съобщават от Инспектората. На замърсителя ще се състави акт за установяване на административно нарушение, фирмата ще почисти за собствена сметка участъка от пътя.

comment 0
visibility 1143
Измиване на софийски улици

Граждани: Улиците около "Сливница" и "Христо Ботев" са измити през пръсти (ВИДЕО)

Улиците в София се мият некачествено и само се отчита дейност, оплака се пред Столица.bg гражданин, който живее в близост до бул. "Сливница". Задължителното измиване е било на 6 срещу 7 април т. г. в карето между бул. Сливница, бул. "Христо Ботев", ул. "Цар Симеон" и ул. "Опълченска" На сутринта живеещите са забелязали, че има участъци, на които са останали наносите. Непочистени са били и регулите. Паркираните автомобили, които са най-честото оправдание на Столичен инспекторат са били малко и не са пречели за почистването. По уличните платна са оставени и фасове и кал.  Служител на Столичния инспекторат е попитан, защо се мие некачествено? А той отговорил на гражданите, че нищо не разбират от миене и да си отиват. "За Столична община кварталните улици са измити, но за нас не са. Най-вероятно актовете на фирмата за извършена дейност са разписани", коментира пред Столица.bg Бойчо Бойчев, който е проследил процеса на измиване на улиците.  "Останал е прахоляк и мизерията е същата", категоричен е той. Заедно с други живеещи в зоната ще подадт жалба до Столична община за некачественото миене. Цялото каре между Опълченска, Цар Симеон Христо Ботев и Сливница е измито само на хартия. Особено фрапиращ е случаят на ул. "Отец Паисий", коментира Бойчо Бойчев.  

comment 0
visibility 588

Бул. "Сливница" и с. Кътина остават без вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес. Причината за спирането е заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Народно хоро“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на живеещите в района на: ул. „Народно хоро“ - от ул. „Буземска“ до ул. „Крушовски връх“; по ул. „Брезовица“ от ул. „Народно хоро“ до ул. „Буземска“. Заради монтаж на спирателен кран на бул. „Сливница“, с. Кътина, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на живеещите в района на: бул. „Сливница“, ул. „Сини вир“, ул. „Пирамидите“. Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Егреците“, вилна зона „Беловодски път“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на живеещите в района на: ул. „Стар Беловодски път“ от ул. „Беловодски път“ до ул. „Егреците“, ул. „Малкото копито“.

comment 0
visibility 1455

Тежка катастрофа на бул. Сливница

Тежка катастрофа между бул. Сливница и бул. Константин Величков е станала преди часове. Ударени са два автомобила. На мястото има полиция. Все още не е ясна причината. Свидетел сигнализира за пострадал човек.